Stabilisator (stang)

De stabilisators zijn bij de huidige Toyota automobielen een standaard ophangings-onderdeel geworden. Deze zitten aan de draagarm bevestigd en zorgen zoals de naam al zegt voor stabiliteit in het rijgedrag van uw auto. Bij de meeste automerken zijn er 1 links en 1 rechts voor onder de auto geplaatst bij sommige types ook aan de achterzijde.
 
Stabilisatorstangen  dienen met de grootste precisie geproduceerd te zijn om uw Toyota het juiste rijgedrag te geven. Fabrikanten van stabilisatoren doen intensief onderzoek naar de juiste duurzame staal en rubber soorten, om aan de steeds hogere eisen van de automobielfabrikanten tegemoet te komen.
Gerenommeerde stabilisator fabrikanten die aan Toyota leveren zijn bijvoorbeeld TRW, Lenforder en Febi. Stabilisatorstangen besteld bij www.autopartsonline.nl komen bij deze fabrikanten vandaan en voldoen dus aan alle Europesche kwaliteitsrichtlijnen.
 

Wanneer een stabilisator vervangen?

Vaak verteld de AOK-keurmeester u dat de stabilisatorstang  van uw Toyota vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. Een stabilisator moet kunnen bewegen is de speling echter meer dan 1mm boven de oorspronkelijke speling dan is de stabilisatorstang versleten. Verstandig is om deze per twee te vervangen(links en rechts) om de stabiliteit van uw Toyota te garanderen. Wanneer u bij het oprijden van een verkeersdrempel of stoep  een bonkend geluid hoort dan is dat een teken dat er een stabilisator versleten is.
 

Prijs stabilisators

Autopartsonline.nl biedt stabilisatorstangen goedkoop aan de korting kan oplopen tot wel  60% t.o.v. de winkelprijzen. Dit is mogelijk doordat Autopartsonline direct bij de fabrikanten inkoopt en rechtstreeks aan u levert, er zit dus geen dure schakel tussen. U profiteert dus direct van onze groothandels prijzen voor   origineel kwaliteit Toyota onderdelen.
 

Hoe en waar kan ik mijn stabilisators  vervangen?

Vervangen van een stabilisatorstang is geen ingewikkelde klus en u heeft geen speciaal gereedschap nodig. Op internet kunt u vele montagefilmpjes zien.
Tevens kunt u alle auto onderdelen die u bij Autopartsonline.nl koopt tegen een vriendelijk tarief laten monteren in onze eigen garage in Harderwijk.

Levertijd

Autopartsonline.nl levert binnen 24 uur per TNT-Post bij u thuis. Betalen kunt u veilig via de bank of giro met iDeal of aan de postbode.
 
iDeal-internetbankbetaling (tot 16.00 uur) volgende dag in huis
Normale overboeking via bank/giro 3 dagen later in huis
Rembours (Betalen aan postbode) 2 dagen later in huis

Houdt u altijd rekening met weekends en zon- en feestdagen.
U kunt bij ons betalen met iDeal.

Contact

AFHALEN (Eerst even bellen)
Jagerserf 13
3851 SM  ERMELO
MONTAGE (Autobedrijf Dubois)
Pascalstraat 2B
3846 AM Harderwijk (ind. lorentz)

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m vrijdag 9.00 - 17.00
Zaterdag 9.00 - 11.00
 
AUTOPARTSONLINE    
Tel: 0341-267704 Kamer van Koophandel: 08128458
      0341-267637 Rekeningnummer: 572.051.859 (ABN-Amro)
  BTW-nummer: NL 819204900B.01